Concurs de manuscrise de proză scurtă

feb. 16th, 2012 | By | Category: Eveniment

Editura Casa de Pariuri Literare şi revista TIUK! lansează concursul de manuscrise de proză scurtă. Concursul se desfăşoară în perioada 15 februarie-15 aprilie 2012. Textele câştigătoare vor fi incluse în Antologia de proză tiuk! 3 sau într-un volum.

Regulament:

Se primesc (exclusiv pe mail: editura@cdpl.ro, între 15 februarie şi 15 aprilie) manuscrise inedite (volum integral sau text pentru antologie); nu e obligatoriu ca volumul propus să fie cel de debut!
E-mailurile trebuie să conţină un CV al autorului.
Nu contează vârsta sau calitatea de debutant, proză scurtă să fie.
Manuscrisul declarat câştigător (cu 300 lei în plic) de un juriu TIUK!–CDPL va fi publicat, iar alte texte pot intra în Antologia de proză tiuk! 3.

Etapele concursului:

15 februarie–15 aprilie (primirea manuscriselor, tipuri de e-mail: volum sau text separat, vă rugăm specificaţi în subiectul e-mailului dacă manuscrisul include texte pentru un volum sau un singur text pentru antologie);
16 aprilie–16 mai (jurizarea);
26 mai (anunţarea rezultatelor).

Număr de vizualizări :1568


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro