“Fir’mituri”, un spectacol de Lia Bugnar, în regia Dorinei Chiriac

feb. 3rd, 2012 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 4 februarie 2012, de la ora 20.00, la Green Hours (Calea Victoriei 120, sector 1, Bucureşti), va avea loc reprezentaţia cu spectacolul „Fir’mituri” de Lia Bugnar, în regia Dorinei Chiriac. Joacă Dorina Chiriac, Mihaela Mihăescu, Lia Bugnar, Vlad Ivanov.

Scenografia: Dragoş Buhagiar. Muzica: Vlaicu Golcea. O producţie a Teatrului LUNI de la Green Hours (2006).

”Firm’turi este încă o dovadă forte că se poate face artă şi pe placul generaţiei care vine. Şi poate fi un motiv în plus pentru tinerii care spun ca nu merg la teatru pentru că e învechit. Este un spectacol despre viată, aşa cum e ea, dură, dar frumoasă şi bună de trăit. Un spectacol care merge de minune cu un pahar de vin pe o vreme ploioasă. Spectacolul marca Teatrul Luni de la Green Hours este o bucată zdravană de viaţă, servită la ceas de seară, un pic amăruie, dar tare gustoasă. ” (Oana Botezatu, Evenimentul zilei)

Număr de vizualizări :1192


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro