„Jurnal de sarcină. Sfaturi esenţiale pentru mămici în devenire” de Ziba Kashef şi editorii revistei „Parenting”

feb. 13th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Art a apărut volumul „Jurnal de sarcină. Sfaturi esenţiale pentru mămici în devenire” de Ziba Kashef şi editorii revistei „Parenting”, în traducerea Elizei Dumitraşcu.

„Fiecare săptămână de sarcină vine cu noi experienţe – ecografia, poftele stranii, prima mişcare a bebeluşului şi, în final, naşterea! Sunt multe de învăţat şi multe de notat – inclusiv gândurile şi trăirile tale. În acest jurnal săptămânal editat de experţii revistei Parenting, vei găsi pagini pline cu sfaturi bine documentate despre sănătate, nutriţie, exerciţii, sex şi somn; în plus, ai destul spaţiu pentru a consemna fiecare detaliu al sarcinii tale, împreună cu gândurile care o însoţesc. Este o sursă preţioasă de informaţii şi un jurnal-suvenir, perfect pentru mămicile în devenire.”, au scris autorii.

Număr de vizualizări :1046


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro