”Iubiri de altădată”, o colecție de literatură lansată de Dragobete

feb. 28th, 2012 | By | Category: Eveniment

De Dragobete, Editura ALLFA a lansat o nouă colecţie de literatură: ”Iubiri de altădată”. Evenimentul a avut loc vineri, 24 februarie 2012, la Starbucks Plaza România. Colecţia a debutat cu patru titluri: ”O mică glumă” de Anton Pavlovici Cehov; ”Dom Casmurro” de Joachim Maria Machado de Assis; ”Soţii de artişti” de Alphonse Daudet şi ”Iubire şi gimnastică” de Edmondo de Amicis. La eveniment au participat Dorotheea Petre, Paul Ipate, Cristina Bazavan, Camelia Văcaru şi Mario Demezzo (Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL). Evenimentul a fost urmat de un recital susţinut de Dan Teodorescu (Taxi).

”Iubiri de altădată” sunt poveşti de iubire care au depăşit toate obstacolele, inclusiv pe cel al timpului, poveşti a căror frumuseţe rămâne întreagă după decenii sau chiar secole. Poveşti în care mesajele nu ajung la destinatar instantaneu, dar se bucură de acea căldură umană după care tânjim cu toţii uneori. Poveşti cu protagonişti pe care ne-am dori oricând să-i vedem în carne şi oase. În colecţia ”Iubiri de altădată”, Editura ALLFA vi le prezintă pe cele mai frumoase. Multe dintre titlurile acestei colecţii sunt traduse pentru prima oară în limba română.

Număr de vizualizări :908


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro