Poetul Florin Partene, invitat la „Clubul de lectură-nepotu` lui Thoreau”

ian. 31st, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 1 februarie 2012, ora 18:00, în Insomnia Cafe (Str. Universităţii nr.2, Cluj), va avea loc o nouă ediţie a „Clubului de lectură-nepotu` lui Thoreau”. Invitat: poetul Florin Partene. Moderator: Valentin Derevlean. Gazde: Francois Breda, Ştefan Manasia şi Szantai Janos. Evenimentul e organizat de Cafe Insomnia şi revista Tribuna.

Volumul de poezie „Reverenţa” de Florin Partene, Editura Vinea, 2007, a fost distins în 2008, la Botoşani, cu Premiul Mihai Eminescu- Opera prima. În 2009, la aceeaşi editură, apare o a doua ediţie a volumului.

Număr de vizualizări :1376


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro