Lansarea monografiei “Sfinte firi vizionare” de Geo Călugăru, la MNLR

ian. 19th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 20 ianuarie 2012, ora 13:00, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române (Bd. Dacia nr. 12, Bucureşti), va avea loc lansarea monografiei “Sfinte firi vizionare” de Geo Călugăru, Editura Perpessicius. Prezintă: Sorina CRIHANĂ-DASCĂLU – directoarea Editurii Perpessicius, Floarea NECŞOIU, Lidia LAZU, Ion LAZU, George STANCA, Emil LUNGEANU, Florentin POPESCU, Ion C. ŞTEFAN, Marian DUMITRU. Lectura: Doina GHIŢESCU.

În cadrul evenimentului va avea loc şi inaugurarea Fundaţiei Literar-Istorică “Stoika”, prezentată de Florian Laurenţiu STOICA.

Număr de vizualizări :1865


2 Comments to “Lansarea monografiei “Sfinte firi vizionare” de Geo Călugăru, la MNLR”

 1. DOINA BARCA spune:

  Imi face mare placere sa felicit presedintele fundatiei,,STIOKA,, , d-l LAURENTIU STOICA ,in mod special pentru valoarea literar istorica a materialului documentar pus la dispozitia d-lui GEO CALUGARU,cel ce a scris cu mult aplomb monografia ,,SFINTE FIRI VIZIONARE,,. Importanta evenimentului nu putea sa re uneasca decat nume sonore din sfere culturale, nume care au luat parte la comentarea materialului prezentat
  Am fost onorata ca am intilnit ca participanti la eveniment scriitori, poeti,actori,editori, in numar mare.
  Cu consideratie urez fundatiei ,,STOIKA,, sa devina un REPER in ceea ce priveste promovarea evenimentelor culturale si istorice .
  DOINA BARCA

 2. Georgiana Beldea spune:

  Am pasit cu timiditate si mare emotie in acest lacas de cultura , cu dorinta intrinseca de a fi aproape de sufletul fratelui meu , poet amator , disparut dintre noi in august 2011 si pe care nu am avut ragazul sa-l inteleg si sa-l pretuiesc indeajuns .
  Eram convinsa ca voi intra in lumina , ca sufletul meu golit va primi hrana de care are atata nevoie .
  In toata murdaria ce ne inconjoara am intalnit intelectualitatea autentica , neviciata .
  Cautarea strabunilor , comemorarea si relatarea in contemporan a vietilor unor oameni de seama mi se par fapte de pietate si de mare noblete sufleteasca , un imens omagiu si o mare bucurie oferita sufletelor candva intrupate .
  Doresc tuturor membrilor acestei fundatii multa sanatate , credinta si putere de a continua aceasta minunata lucrare .
  Multumesc pentru momentul special de suflet pe care l-am trait , multumesc pentru cartea intitulata atat de frumos , cu un continut bogat si generata din multa stradanie , multumesc pentru speranta ca valorile reale , autentice exista .

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro