Ateliere de creaţie pentru copii, la Librăria Avant-Garde din Iaşi

ian. 19th, 2012 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 21 ianuarie 2012, ora 11.00, la Librăria Avant-Garde din Iaşi, va avea loc primul atelier de creaţie pentru copii din acest an. Tema acestei ediţii este «Iaşul în culori». Actriţa Cristina Bodnărescu îi va ajuta pe cei mici să descopere oraşul prin desen, joc şi poveste. Grupa de vârstă este de 3-6 ani. Scopul acestor ateliere este de a forma copiilor încă de mici obişnuinţa lucrului cu cartea, în scopuri recreative, educative şi informative.

Accesul copiilor la toate atelierele este gratuit. Ei pot participa împreună cu colegii de grădiniţă şi însoţiţi de educatoarea lor sau împreună cu părinţii. Toţi participanţii la atelier primesc câte o buburuză Librarium care le asigură o reducere de 10% pentru o carte de copii cumpărată.

Sub diverse pretexte literare, copiii experimentează, citesc, desenează şi creează împreună cu colaboratorii Avant-Garde: tineri actori, artişti, fotografi, filologi.

Număr de vizualizări :1130


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro