„Tillsonburg“, în regia irlandezului Jimmy Fay, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad

ian. 31st, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 2 februarie 2012, ora 19:00, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad- Sala Studio, va avea loc un spectacol de excepţie al teatrului arădean – „Tillsonburg“ de M. McKenna, în regia irlandezului Jimmy Fay. Din distribuţie: actorii Ovidiu Ghiniţă, Andrei Elek, Alex Mărgineanu, Sorin Calotă şi Călin Stanciu.

„Tillsonburg“ este un spectacol de teatru contemporan, în care umorul, sensibilitatea şi fragmentele de viaţă se îmbină firesc, oferindu-le spectatorilor o mostră de teatru de calitate şi de mare încărcătură emoţională.

Număr de vizualizări :1414


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro