Târgul de Carte BookLand se încheie la Unirea Shopping Center

dec. 14th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 14 – 23 decembrie 2011, târgul de carte BookLand va avea loc la Unirea Shopping Center din Bucureşti.

“Fiindcă BookLand reprezintă un concept nou în definirea târgurilor urbane de carte, de multiplicare a valorilor culturale şi de păstrare totodată, Unirea Shopping Center susţine şi incită la lectură. Formarea atributelor moralizatoare în ceea ce priveşte noţiunea culturală în sine, nu se poate efectua decât prin sprijinirea perpetuă a manifestărilor de acest gen şi, mai mult decât atât, implicarea temeinică în sistemul de dezvoltare al însuşirilor care determină valorificarea culturală.”, a spus Andreea Bănică, Director Dezvoltare – Unirea Shopping Center.

”În apropierea Sărbătorilor de iarnă, Crăciunul nu înseamnă doar agitația shopping-ului, ci un moment de regăsire…printre rândurile unei cărți. Oricine pășește pragul Unirea Shopping Center este invitat sa probeze ce stil literar i se potrivește. Până pe 23 Decembrie cărțile-muzica-filmele-jocurile BookLand sunt în inima orașului, la îndemâna tuturor.”, a spus Mihaela Petrovan inițiatorul proiectului.

Număr de vizualizări :1170


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro