Tabără pentru dezvoltare personală şi schi, organizată de Shakespeare School

dec. 15th, 2011 | By | Category: Postcard

În perioada 8-13 ianuarie 2012, la Predeal, Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School, organizează tabăra pentru dezvoltare personală şi schi “Brainy Camp”, în colaboare cu Mirela Horumba, psiholog şi trainer de optimizare personală. Tabăra este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7-12 ani.

“Organizăm această tabăra cu scopul de a fi o experienţă distractivă, educativă cât şi benefică pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Ziua se începe cu lecţiile de schi, urmând ca după-amiaza, copiii să participe la atelierele de dezvoltare personală susţinute de specialistul în domeniu, Mirela Horumba. De asemenea, pentru seară sunt pregătite activităţi distractive: karaoke, filme şi multe alte concursuri şi competiţii”, a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Pentru mai multe informatii accesaţi pagina web:

http://www.shakespeare-school.ro/noutati/tabara_schi.html


Număr de vizualizări :818


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro