Stela Popescu va avea propria stea pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti

dec. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 14 decembrie 2011, ora 11.00, în Piaţa Timpului din Bucureşti, va avea loc o ceremonie în cadrul căreia actriţa Stela Popescu va primi propria stea, pentru întreaga carieră, pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame) din Bucureşti. În cadrul evenimentului, “Steaua Comediei Româneşti” va primi şi o stea de aur oferită de Casa de Bijuterii Sabion – bijutierul oficial al evenimentului dar şi “Placheta Bucureştiului”, oferită de Sorin Oprescu, Primar General al Municipiului Bucureşti.

Proiectul cultural „Walk of Fame’’ este organizat de Cocor şi Teatrul Metropolis, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Număr de vizualizări :3690


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro