Scriitori, muzicieni, pictori licitează pentru trei copii de excepţie!

dec. 14th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 12 -21 decembrie 2011, Institutul de Management şi Dezvoltare Durabilă (IMDD) a demarat, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, o campanie de strângere de fonduri destinată sprijinirii a trei copii excepţionali, care s-au remarcat în domeniile IT&C, sport şi muzică. Campania constă în licitarea on-line a unei serii de obiecte provenind de la persoane publice din România, precum şi obiecte donate din partea echipei IMDD şi a altor parteneri, toate fondurile strânse urmând a fi donate celor trei copii. Printre obiectele care vor fi licitate se numără cărți scrise  de Robert Turcescu („Dans de Bragadiru. Cum se vede România în direct”, Editura Polirom, 2004), Mihaela Nicola („Pe tocuri”, roman de dragoste, Editura Nemira, 2007, şi „Cu mânuşi. Manual de atitudine, Editura Humanitas Fiction, 2009) , Dan Mircea Cipariu, Florin Dumitrescu, Sorin Gherguț, Dan Pleșa și Bogdan O. Popescu („MARFĂ reîncărcată”, Editura Brumar, 2011) , lucrări plastice  de Valeriu Mladin (donată de ArtMark) şi Dan Mircea Cipariu (EU-EUROPA, tehnică mixtă, 2008-2009), CD-uri cu autograf de la Oana Sîrbu (best of) și Mireille Rădoi („Necântatele colinde”).  AgenţiadeCarte.ro este partener media al acestei licitaţii on-line.

Ana are 15 ani, cântă la vioară, a câştigat peste 15 premii şi a participat la 100 de recitaluri. Veniturile reduse ale familiei o împiedică să participe la concursuri şi să îşi întreţină vioara corespunzător.

Alex este elev în clasa a XI, este membru al Lotului Naţional de juniori la Informatică şi începând din 2007 s-a calificat în fiecare an la faza naţională a Olimpiadei de Informatică. Familia nu-l poate susţine pentru a se perfecţiona şi pentru a-i oferi educaţia de care are nevoie.

Diana practică înotul de la vârsta de 4 ani şi este în lotul naţional al României. A participat la concursuri naţionale şi internaţionale, la Europenele de Juniori, Balcaniadă şi la Festivalul olimpic al tineretului, concursuri la care a obţinut titluri de Campioană a României şi Campioană Balcanică. În urma acestor prestaţii, deţine 150 medalii naţionale şi 5 internaţionale.

Toţi cei care vor să îi sprijine pe aceşti copii remarcabili, pot accesa pagina web a licitaţiei: http://www.imdd.ro/catalog/licitatie-caritabila-12-21-decembrie-2011-0.

Număr de vizualizări :1337


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro