Iv cel naiv lansează “Versez”, la Café Verona

dec. 5th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 8 decembrie 2011, ora 19:00, la Café Verona/ Librăria Cărtureşti (Bucureşti), va avea loc lansarea volumului “Versez” de Iv cel naiv, Editura Vellant. Este pentru prima oară când versurile poetului afirmat online sub titulatura de Ivcelnaiv Untipfictiv văd lumina tiparului şi pot fi răsfoite în librării alături de ilustraţiile minunat potrivite de Vali Petridean.

Volumul surprinde în 110 pagini complet ilustrate câtă tristeţe e în viaţa unei bacterii şi câtă ironie e în destinele partenerilor de trafic, câtă poezie încape într-un sms şi câte lucruri din viaţa de zi cu zi pot fi spuse în versuri: declaraţiile de dragoste, certurile de la hypermarket, poveştile de la birou, extragerile loto, hobbyurile.

Poeziile lui Iv au apărut online în urmă cu doi ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. Între timp, au strâns tot mai mulţi cititori şi s-au mutat într-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar şi într-un album pe măsură, publicat de Editura Vellant.

Număr de vizualizări :2238


One Comment to “Iv cel naiv lansează “Versez”, la Café Verona”

  1. julia rali spune:

    si eu am un pui de cioara care vorbeste
    🙂

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro