Începutul cursei pentru Premiile USR pe anul 2011

dec. 6th, 2011 | By | Category: Eveniment

Uniunea Scriitorilor din România (USR) anunţă, printr-un comunicat de presă, faptul că volumele participante la competiţia pentru „Premiile USR” pe anul 2011 pot fi trimise până la 1 martie 2012. Se pot înscrie volume ale autorilor care sunt sau nu membri ai Uniunii, apărute în ediţie princeps în anul 2011 (nu reeditări totale sau parţiale). La secţiunea „debut” pot participa numai debutanţii absoluţi care au publicat prima carte în 2011.

Volumele se primesc la sediul USR din Calea Victoriei nr. 115, Bucureşti, sector 1, până la data de 1 martie 2012. Persoană de contact Roxana Sintion.
Vineri, 18 noiembrie 2011, în urma unui vot secret, au fost alese juriile de nominalizări şi de premiere. Din juriul de nominalizări fac parte: Iulian Boldea, Mircea A. Diaconu, Lucian Alexiu, Sanda Cordoş şi Dan Mircea Cipariu. În juriul de premiere au fost aleşi Dan Cristea, Nicolae Oprea, Gabriel Coşoveanu, Vasile Spiridon, Paul Aretzu, rezerve fiind Alexandru Dobrescu şi Ion Vartic.
Mai multe detalii găsiţi aici.

Număr de vizualizări :1247


2 Comments to “Începutul cursei pentru Premiile USR pe anul 2011”

  1. flowerin spune:

    cred că la textul „Vineri, 18 noiembrie 2012, în urma unui vot secret,…” este vorba de anul 2011…

  2. admin spune:

    Corectă observația! Mulțumim de vigilență! Am făcut cuvenita modificare.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro