Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă, în concert la Timişoara

dec. 23rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 28 decembrie 2011, ora 20:00, la Porto Arte (Timişoara), va avea loc un concert special de sărbători, cu Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă.

“Dar nu-i nici lumină şi nu-i nici durere prea aproape
De aceea m-aşez lângă ţărmul cu vise şi ape
De aceea pe cine şi câte cărari las în urmă nu-mi pasă
Şi-mi plac numai mie şi numai cu florile-n cască”
(Pe cine şi câte cărări, Ducu Bertzi)

Născut în 1955, la Sighetu Marmaţiei, Ducu Bertzi a debutat în 1976, la Cenaclul Flacăra. Prima sa înregistrare radiofonică a fost realizată în noiembrie 1979, cu piesa „Când s-o împărţit norocul”. Prezent permanent pe scenele din ţară, el a susţinut până în prezent mii de recitaluri şi concerte.

Violonistul Mihai Neniță a colaborat de-a lungul timpului cu artişti şi grupuri notorii din România: Valeriu Sterian, Paula Selling, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Ducu Bertzi, Anca Parghel, Mircea Rusu Band, Vama Veche, Nicu Alifantis etc.

Număr de vizualizări :1178


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro