Denvar Project la Bacău

dec. 19th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 20 decembrie 2011, de la ora 21.00, la The Stage (Str. Ştefan cel Mare, 66, Bacău), va avea loc un spectacol cu Denvar Project, un regal de muzică bulgărească şi folk autohton. Cei prezenţi îi vor putea asculta pe Stefan Gheraksiev, Neli Kalacheva şi Rosen Paskulov alături de românul Sorin Minghiat şi flautul său.

Bulgarii de la Denvar Project sunt deja cunoscuţi în România, fiind prezenţi la festivaluri şi spectacole de muzică folk, aducând un suflu proaspăt în muzica autohtonă de gen.

Număr de vizualizări :1154


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro