Actorul Tomohiko Kogi joacă la Sibiu în piesa „Godot este aşteptat“

dec. 2nd, 2011 | By | Category: Postcard

Marţi, 6 decembrie 2011, de la ora 19:00, în Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, va avea loc premiera spectacolului „Godot este aşteptat“, a Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu. Acest spectacol îl va duce pe scena sibiană pe actorul Tomohiko Kogi.


„Godot este aşteptat“ marchează cea de-a şasea premieră a stagiunii 2011 / 2012 de la Sibiu şi îl aduce pe scenă pe actorul Tomohiko Kogi. Spectacolul este o adaptare după textul omonim al scriitorului nipon Seiko Ito, câştigător al Premiului Yukio Mishima pentru literatură în 1988. Prezentat în japoneză, cu supratitrare în limba română, spectacolul de pe scena teatrului sibian este o analiză asupra naturii umane ce preia teme importante ca religia, libertatea de alegere, timpul şi izolarea omului modern.

Tomohiko Kogi a absolvit cursurile de actorie ale Universităţii Wasia Waseda din Tokyo şi este colaborator al Teatrului Naţional „Radu Stanca“ Sibiu din 2007, unde joacă în unsprezece spectacole: Casa Andersen – poveşti de Crăciun, D’ale carnavalului, Faust, Frumoasa din pădurea adormită (Secţia Germană), Hoţii (Secţia Germană), Kafka meets Japan, Love Factory, Metamorfoze, Puricele în ureche (Secţia Germană), Talismanul (Secţia Germană) şi Visul unei nopţi de vară (Secţia Germană).

Biletele pentru spectacol au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrală şi online pe eventim.ro.

Număr de vizualizări :2724


One Comment to “Actorul Tomohiko Kogi joacă la Sibiu în piesa „Godot este aşteptat“”

  1. […] la spectacol ) Pentru o ”pată de culoare”, într-un rol secundar a fost distribuit Tomohiko Kogi, colaborator TNRS, cu trei replici rostite perfect în românește. Trebuie să mă duc să-l văd […]

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro