„Ochi holbaţi şi păr vâlvoi” de Trevor Norton

dec. 11th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, în colecţia „Acum pentru viitor”, a apărut volumul „Ochi holbaţi şi păr vâlvoi” de Trevor Norton, în traducerea lui Bogdan Perdivară.

„Când elevilor li se cere să deseneze un savant, 90% din ei desenează un savant nebun. Rata de autoexperimentare a cercetătorilor pare să justifice o asemenea descriere. În numele ştiinţei, aceştia au înghiţit eprubete cu virus holeric, acid clorhidric şi alte lucruri de nemenţionat […]. De ce făceau ei aşa ceva? E o istorie stranie despre altruism, vanitate, curaj, curiozitate şi – desigur – stupiditate.” (Trevor Norton)

Număr de vizualizări :1650


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro