“The Gift of Now” de Danand

dec. 5th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Herald, în colecţia “Meditaţii vizuale”, a apărut volumul “The Gift of Now” de Danand (Daniela Andreescu).

“Paginile acestei cărţi vă oferă prilejul de a descoperi cât de vastă este propria minte, de a accesa zone profunde ale libertăţii interioare de a gândi, simţi şi trăi dincolo de sensurile şi interpretările pe care suntem obişnuiţi să le dăm evenimentelor mental-emoţionale interioare şi întâmplărilor de viaţă exterioare.

Este o invitaţie şi un îndemn de a depăşi automatismele despre ce a fost şi ce va fi, în relaţia cu sine şi cu lumea din jur, şi a pătrunde în profunzimea şi esenţa prezentului, moment de moment, aflând şi trăind atât regăsirea de sine cât şi non-ataşamentul de ce ne închipuim a fi „Eu”, pentru a ne putea însoţi propria devenire cu înţelepciune şi compasiune.

Explorând cu deschidere şi încredere în sine dialogul dintre texte şi imagini, vă veţi putea oferi momente de reflecţie şi meditaţie despre viaţă, relaţia cu sine şi cu ceilalţi, despre realitatea convenţională şi cea neştiută a prezentului.”, a scris autoarea.

Daniela ANDREESCU (Danand) este pasionată atât de domeniul dezvoltării umane şi ştiinţelor cognitive, cât şi de spiritualitate, artă şi expresie creativă. Este coach acreditat de Federaţia Internaţională de Coaching, consultant în comunicare şi relaţii interumane, formator Metoda ESPERE®, practician certificat în diverse metode de gestionare a stresului prin terapii alternative şi tehnici contemplative. Din 2008 dezvoltă programe individualizate de transformare personală holistică, susţine ateliere de comunicare şi dezvoltare personală, acompaniază ca Life Coach. Textele, picturile, desenele şi fotografiile care stau la baza imaginilor cărţii The Gift of Now sunt rezultatul a trei ani de lucru şi interacţiune profesională cu oamenii şi cu sine, al integrării învăţăturilor primite şi cunoştinţelor dobândite de-a lungul timpului, al inspiraţiei apărute în contextul demersurilor din zona spiritualităţii.

Număr de vizualizări :1793


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro