„Noaptea lupului” de Serge Brussolo

dec. 16th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Paralela 45, în colecţia „Bestseller”, a apărut volumul „Noaptea lupului” de Serge Brussolo, în traducerea lui Nicolae Constantinescu.

O prezenţă tenebroasă începe să se manifeste în subsolurile unui castel medieval, de pe o insulă din nordul îngheţat, aflat în stăpânirea unei misterioase „Prinţese negre” ce adună copiii abandonaţi de necruţătorii vikingi. Consideraţi nefolositori de războinicii nordului, copiii aceştia sunt pioni într-un conflict ale cărui mize nu le înţeleg, dar asupra cărora speculează fără oprelişti. Iar superstiţiile şi angoasele lor profunde, hrănite de precaritatea condiţiilor de viaţă, nu încetează să amplifice poveştile care circulă din gură în gură, până când un climat de tensiune şi teroare pune stăpânire peste toţi locuitorii castelului.

Număr de vizualizări :1401


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro