„Jack” de John Parker, un roman despre Jack Nicholson

dec. 5th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Publica a apărut volumul „Jack” de John Parker, un roman despre cunoscutul actor american Jack Nicholson.

Îl ştiţi, desigur, din filme devenite deja cult, precum Easy Rider, Zbor Deasupra Unui Cuib de Cuci sau The Shining. Vi-l amintiţi, probabil, din pelicule la fel de celebre, precum Chinatown, Onoarea Familiei Prizzi oriAs Good As It Gets. Trecut acum de 70 de ani, Jack Nicholson nu dă semne că şi-ar pierde din vitalitate.

Cu ajutorul multora dintre colaboratorii lui Nicholson de la Hollywood, John Parker pune cap la cap adevărul despre „marele seducător”. Descoperind că Nicholson e mai mult decât petrecăreţul din ziarele de scandal, Parker i-a creat un portret fascinant.

Număr de vizualizări :1266


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro