„Dispărută fără urmă” de Dennis Lehane

dec. 21st, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Paralela 45, în colecţia „Bestseller”, a apărut volumul „Dispărută fără urmă” de Dennis Lehane, în traducerea lui Onofre Bouvila. În 2007, actorul Ben Affleck a debutat în cariera regizorală cu o ecranizare a acestui roman, film primit foarte bine atât de critica de specialitate, cât şi de public.

“O poveste dură, adevărată şi puternică scrisă de un romancier uimitor de bun, unul dintre cei mai buni scriitori ai noştri.” (James Patterson)

Dennis Lehane e cunoscut publicului din România datorită romanului “Shutter Island”, apărut la Editura Paralela 45 în 2010, şi a ecranizărilor după două dintre cele mai de succes cărţi ale sale, „Mystic River” (2003, în regia lui Clint Eastwood, câştigător a două premii Oscar) şi “Shutter Island” (2010, în regia lui Francis Ford Coppola).

Număr de vizualizări :1585


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro