„Crăciunul Stelelor” cu soprana Felicia Filip, la Centrul Cultural Reduta

dec. 16th, 2011 | By | Category: Eveniment

Duminică, 18 decembrie 2011, ora 19:00, la Centrul Cultural Reduta din Braşov, va avea loc spectacolul „Crăciunul Stelelor” de Cristian Mihăilescu, cu soprana Felicia Filip. Dirijor: Marius Modiga. Scenografia: Ditta Depner.

„Am dat acest nume concertului de Crăciun, gîndindu-ne la steaua care a condus magii spre ieslea în care s-a născut Iisus Hristos, dar şi la stelele care se vor afla pe scena Centrului Cultural Reduta“, a declarat Cristian Mihăilescu.

Alături de Felicia Filip spectatorii o vor putea vedea pe prim-solista Operei Naţionale din Bucureşti Bianca Fota, care va interpreta «Moartea lebedei» pe muzica lui Saint Saens, beneficiind de acompaniamentul live asigurat de doi mari muzicieni ai României: violoncelistul Anton Niculescu şi pianistul Mihai Ungureanu. Totodată, publicul se va putea bucura de un program special pregătit pentru acest spectacol de către componenţii Grupului Vocal Anatoly şi un concert de colinde tradiţionale, româneşti şi străine, pregătit de Corul Concentus dirijat de Marius Modiga. Actorul Marius Cisar va recita versuri dedicate Crăciunului.

Număr de vizualizări :1179


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro