“Art from scrap” la Timişoara

dec. 7th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 8 decembrie 2011, de la ora 18.00, la Institutul francez Timişoara (bd. C. D. Loga nr. 46), va avea loc vernisajul expoziţiei „Art from scrap” a sculptorului Florin Sidău. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 8 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012. Un parteneriat Institutul francez, Fundaţia Triade şi Continental.

Creaţia contemporană este un drum de explorări permanente şi de descoperiri surprinzătoare. Institutul francez din Timişoara în parteneriat cu Fundaţia Triade şi Continental provoacă pentru al doilea an consecutiv tinerii artişti să realizeze o operă de artă pornind de la deşeurile unui material industrial neconvenţional, ale cărui proprietăţi sunt recunoscute în mod obişnuit în industria de automobile: cauciucul şi materialele derivate.
Sculptorul Florin Sidău, doctorand la Facultatea de Arte din Timişoara, este preocupat de deformare, autodistrugere, dezumanizare şi identitate în sculptura contemporană.

Număr de vizualizări :1071


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro