Sesiune de autografe cu Simon Toyne şi Velerio Massimo Manfredi, la standul ALL de la „Gaudeamus”

nov. 21st, 2011 | By | Category: Eveniment

Grupul Editorial ALL va fi prezent la Târgul „Gaudeamus 2011” cu peste 30 de titluri noi, cu lansări eveniment, sesiuni de autografe şi promoţii speciale.


Program:
Vineri, 25 noiembrie 2011, ora 17.00, standul Editurii ALL
Lansare şi sesiune de autografe
„Critica raţiunii inutile şi insuficiente”. Participă: Costin Oproiu (autor), Marius Ghilezan (scriitor), Serban Madgearu (jurnalist) şi Ciprian Măceşaru (scriitor)
Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, 11.00 – 15.00, standul Editurii ALL
Sesiune de autografe Simon Toyne, autorul bestsellerului „Sanctus”. A studiat literatura engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător. A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show”, acordat de Good Homes.
Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, 18.30 – 19.30, standul Editurii ALL
Sesiune de autografe Valerio Massimo Manfredi. Este profesor de arheologie la Universitatea Bocconi din Milano. A predat şi a ţinut conferinţe la cele mai prestigioase instituţii ştiinţifice italiene şi din întreaga lume. În limba română au apărut trilogia „Alexandru cel Mare” – tradusa în peste 35 de limbi şi 55 de ţări – „Faraonul nisipurilor”, „Ultima legiune”, „Akropolis”, „Împărăţia dragonilor”, „Tiranul”, „Talismanul Troiei”, „Armata pierdută”, „Oracolul” şi „Idele lui Martie”.

Număr de vizualizări :1136


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro