Seminarului Anual de Educaţie Muzeală, organizat la Muzeul „Antipa”

nov. 13th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 16-17 noiembrie 2011, Direcţia Patrimoniu Cultural din cadrul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Artă al României şi Universitatea din Bucureşti, organizează, la sediul Muzeului Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” (Şos. Kiseleff nr. 1, Bucureşti, sector 1), ediţia a VI-a a Seminarului Anual de Educaţie Muzeală cu tema: “Modele de bună practică în anul 2011”.

În cadrul programului Seminarului vor fi prezentate proiecte şi programe educaţionale, având la bază promovarea patrimoniului cultural, dedicate publicului larg, care s-au dovedit a fi de succes în anul 2011. La Seminar s-au înscris peste 100 de participanţi, specialişti care activează în domeniul muzeologiei şi al educaţiei muzeale, cadre didactice şi inspectori de specialitate, reprezentanţi ai organizaţiilor care desfăşoară proiecte de educaţie şi nu în ultimul rând, tineri studenţi care şi-au ales ca subiecte, pentru lucrările de licenţă sau dizertaţiile de masterat, muzeele din Bucureşti, patrimoniile şi publicul lor.

Număr de vizualizări :1124


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro