Mihalis Pieris dezbate despre „Întoarcere sau rătăcire. Căutarea “ţintei” în poezia lui Kavafis”

nov. 20th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 24 noiembrie 2011, ora 18.00, la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti (str. Edgar Quinet 5-7, etaj II, amfiteatrul Haşdeu), va avea loc conferinţa „Întoarcere sau rătăcire. Căutarea “ţintei” în poezia lui Kavafis”, susţinută de Mihalis Pieris, profesor la Universitatea Ciprului.


Conferinţa va fi prezentată în limba greacă şi va fi tradusă în română. Evenimentul este organizat de Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti cu sprijinul companiei Alumil Rom Industry S.A. şi al Fundaţiei Grigoriade.

Număr de vizualizări :999


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro