Jam session de lansare: „Antume” de Jean – Lorin Sterian

nov. 7th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 10 noiembrie 2011, ora 19.00, în The Floor Club & Culture (str. Şelari 9-11, Curtea Sticlarilor, Bucureşti), va avea loc lansarea volumului „Antume” de Jean – Lorin Sterian, editura Herg Benet. Evenimentul este organizat de librăria Book-land şi Herg Benet. Microfonul va fi deschis pentru o lectură a autorului şi a actorilor invitaţi, dar şi pentru un jam-session Dilletant Gathering & Others. Cornel Gologan va fi unul dintre invitaţii care vor anima atmosfera.

„Antume”, perechea incitantului volum „Postume”, porneşte de la articolele semnate Jean-Lorin Sterian şi publicate până în 2008 în revista 24FUN. Jean-Lorin Sterian abordează o arie diversă de teme urbane, precum publicitatea, preferinţele muzicale ale românilor, jurnalismul, pub-urile, evenimentele mondene sau rostul şi soarta trend-urilor.

Jean-Lorin Sterian s-a născut la 5 iunie 1975. A publicat romanul „Lorgean” (Polirom, 2006) şi volumele de povestiri „Baltazar și Hazardul” (Editura Metafora, 1997), „Scriitorul a ieşit la vânătoare” (Editura Pro Logos, 2001) şi „Postume” (Editura Amaltea, 2003), la care se adaugă micro-romanul „Clopotele bat fără noimă” (Editura Noesis, 2001) apărut doar în format electronic. A scris şi pentru revistele Playboy, 24FUN, Omagiu, EgoPHobia, Sunete, Noua literatură, Suplimentul de cultură… A făcut parte din trupa de playback „Grupul Sanitar”, care a scos albumul „Playback Superstar” şi despre care a produs recent documentarul „Lecţia de playback”. E pasionat de filme, iar mai nou s-a apropiat şi de producerea lor, ca scenarist, dar şi ca regizor, deocamdată al scurtmetrajului „Principiul dragostei comunicante”. Este iniţiatorul proiectului Lorgean Theatre. Are în pregătire un nou roman.

Număr de vizualizări :1163


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro