„Iunia” pe scena Teatrului Masca

nov. 29th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 1 decembrie 2011, de la ora 15.00, la Teatrul Masca, Sala „Jaques Lecoq”, va avea loc spectacolul „Iunia” de Ioana Macarie. Intrarea este liberă.

De ce alegem singurătatea? Sau ea ne alege pe noi? Poate că trebuie să fim noi înşine şi nu ne putem găsi decât prin singurătate. Prin alegerea singurătăţii, acceptăm ca oamenii din jurul nostru să nu ne înţeleagă şi să nu ne accepte ca persoane integre ci doar ca jumătăţi din orice.
Iunia este o artistă singură, în jur de 45 de ani, care a ales întotdeauna cariera ei de cântăreaţă în locul unei familii. Stabilitatea, siguranţa şi încredearea unei familii nu au atras-o tocmai pentru că singurătatea şi independenţa sunt singurele lucruri care au condus-o pâna acum în  viaţă.
Distribuţia: Iunia – Anamaria Pîslaru; Alter Ego Iunia – Ioana Macarie.

Număr de vizualizări :1269


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro