Bookland la Bucureşti Mall

nov. 29th, 2011 | By | Category: Eveniment

Timp de 6 zile, de marţi, 29 noiembrie 2011, până duminică, 4 decembrie 2011, Bucureşti Mall va găzdui targul de carte BookLand, unde vor fi prezente peste 60 de edituri ca expozanţi, fiecare editură oferind reduceri la titlurile sale. Orarul de vizitare al târgului: de marţi până duminică, între orele 10:00 – 22:00.


„În mall orice produs poate să-şi exercite în mod performant atributele. Spaţiul, audienţa, ambianţa şi suportul oferit reprezintă un mare atu. La primul mall din România a sosit timpul să găzduim un concept inovator: târgul de carte urban BookLand, care şi-a făcut o datorie din a aduce cartea la îndemâna oamenilor. Astfel că noţiunea de shopping cool de la Bucureşti Mall ia conotaţii tot mai coolturale”, declară Alexandru Angelescu – Events Coordinator Bucureşti Mall.

Număr de vizualizări :1139


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro