Gala Tinerelor Talente, la Universitatea de Muzică Bucureşti

nov. 28th, 2011 | By | Category: Proiecte

Marţi, 29 noiembrie 2011, de la ora 18.30, la Universitatea de Muzică Bucureşti (Str. Ştirbei Vodă nr.33), va avea loc Gala Tinerelor Talente, promoţia 2011, organizată de Fundaţia Principesa Margareta a României. Astfel, în foyerul Sălii de Operă, va avea loc vernisajul expoziţiei realizată de tinerii artişti, iar de la ora 19.00, în Sala de Operă, va fi prezentat un spectacol oferit de tinerii muzicieni bursieri. Alteţa Sa, Principesa Margareta a României, va fi prezentă la eveniment.


Prin proiectul „Tinere Talente”, Fundaţia Principesa Margareta a României oferă anual burse de studiu şi promovează tineri artişti merituoşi fără posibilităţi materiale. Beneficiarii programului sunt selectaţi de jurii de specialitate formate din profesori şi artişti consacraţi.

Număr de vizualizări :1758


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro