Gala Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical 2011

nov. 17th, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 21 noiembrie 2011, prin Gala Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical 2011., debutează Săptămâna Artelor Spectacolului Muzical la Bucureşti. Astfel, începând cu ora 19:00, la Opera Naţională Bucureşti vor urca pe scena artiştii anului, personalităţi din lumea operei, operetei, musicalului şi baletului, în cadrul unei gale extraordinare prezentată de actriţa Maria Dinulescu.

Printre premiile Galei se află şi Premiul pentru cel mai bun solist de operă, Premiul pentru cel mai bun solist de operetă, Premiul pentru cea mai bună solistă de operă, Premiul pentru cea mai bună solistă de operetă, Premiul pentru scenografie/ design, costume, Premiul pentru regie, Premiul pentru critică muzicală, Premiul pentru Spectacolul Anului, Premiul pentru întreaga carieră, Premiul de excelenţă, precum şi alte distincţii menite să aducă în prim plan valorile scenei lirice şi ale domenilor conexe.

Din cadrul Galei Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical nu putea lipsi spectacolul, programul serii incluzând secvenţe artistice memorabile realizate cu participarea orchestrei Operei Naţionale Bucureşti, a sopranei Crina Zancu şi tenorului Iordache Basalic, care vor interpreta cele mai frumoase arii din opere şi operete celebre.
Compania de Dans “Gigi Căciuleanu” va prezenta, pentru prima dată, pe scena Operei Naţionale Bucureşti, un moment special de teatru – dans din spectacolul “QuiBaDa”, în coregrafia maestrului Gigi Căciuleanu.
O premiera absolută în România va fi momentul intitulat “Trends” (“Tendinţe”), conceput de Adina Buzatu, o paralelă între costumele clasice din spectacolele de operă şi o reinterpretare modernă a lor, în viziunea stilistei Adina Buzatu.

Număr de vizualizări :1220


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro