Festivalul Naţional de Teatru 2011, discutat la Cafeneaua critică

nov. 8th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 10 noiembrie 2011, la Cafeneaua Critică din Club A (Bucureşti, Str. Blănari Nr. 14), va avea loc o discuţie-bilanţ despre ediţia a 21-a a Festivalului Naţional de Teatru/FNT (28 octombrie- 6 noiembrie 2011 – www.fnt.ro). Invitaţi: Alice Georgescu (directoare artistică şi selecţioner unic FNT), Aura Corbeanu (directoare executivă FNT) şi alţi membri ai echipei festivalului, oameni de teatru participanţi la festival, critici de teatru. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A şi se va desfăşura în serile de joi, în conformitate cu anunţurile regulate.

Număr de vizualizări :988


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro