Delegaţia Valonia-Bruxelles, prezentă din nou la „Gaudeamus”

nov. 21st, 2011 | By | Category: Eveniment

Delegaţia Valonia-Bruxelles va fi prezentă şi la cea de-a 18-a ediţie a Târgului Gaudeamus şi îşi aşteaptă vizitatorii la standul 201, situat la nivel 4.50 al Pavilionul Central Romexpo cu o bogată selecţie de cărţi publicate în limba francezaă, dar şi traduceri în limba română. Prezenţa Delegaţiei Valonia-Bruxelles la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus este deja o tradiţie, anul trecut statutul de Invitat de Onoare al Târgului fiind acordat Valoniei-Bruxelles.


Literatură, lucrări ştiinţifice, studii despre patrimoniu, dar şi bandă desenată şi literatură pentru copii sunt câteva dintre lucrările care vor fi disponibile la standul Delegaţiei Valonia-Bruxelles.

Joi, 24 noiembrie 2011, de la ora 14 :00 la ora 18 :00, Antena Regională a Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei este invitata Delegaţiei Valonia-Bruxelles şi va organiza la standul acesteia animaţii şi un concurs pe teme francofone cu premii atractive.

Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, la ora 11 :30, pentru a marca centenarul Premiului Nobel decernat lui Maurice Maeterlinck, Delegaţia Valonia-Bruxelles va organiza la stand o masă rotundă în colaborare cu Centrul de Studii Literare Belgiene de Limbă Franceză din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii Babeş-Bolyai (Cluj-Napoca), subiectul fiind opera marelui scriitor belgian francofon.

Duminică, 27 noiembrie 2011, la ora 12 :00 va avea loc la standul Delegaţiei Wallonie-Bruxelles atelierul de lectură şi de creaţie pentru copii pe baza marilor autori belgieni francofoni, animat de Alina Darian.

Număr de vizualizări :1098


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro