Bookland la Plaza România

nov. 21st, 2011 | By | Category: Eveniment

Începând de marţi, 22 noiembrie 2011, până duminică, 27 noiembrie 2011, între orele 10:00 – 22:00, la Plaza România din Bucureşti continuă Târgul de carte Bookland care, până în prezent, s-a desfăşurat în mai multe locaţii din ţară şi din capitală.

„Prin găzduirea Târgului de carte BookLand aducem cultura la mall, mai aproape de oameni.”, declară Cristina Stoica, Events Coordinator la Plaza România.
Târgul reuneşte titluri recent lansate, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau best-sellers în Europa într-o ofertă generală, care acoperă toate domeniile de interes, dar şi importante discounturi. De asemenea, participarea la o tombolă le poate aduce cititorilor o invitaţie dublă la un concert.
Mai multe detalii găsiţi pe www.book-land.ro

Număr de vizualizări :841


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro