„Art from scrap”, expoziţie din deşeuri de cauciuc semnată de Florin Sidău

nov. 22nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 23 noiembrie 2011, de la ora 16.00, la Continental Timişoara, va avea loc vernisajul expoziţiei „Art from scrap” a sculptorului Florin Sidău, care a acceptat provocarea oferită, pentru al doilea an consecutiv, de Institutul Francez din Timişoara, Fundaţia Triade şi Continental de a realiza o operă de artă din deşeuri de cauciuc şi materiale derivate.

Sculptorul Florin Sidău este doctorand la Facultatea de Arte din Timişoara şi este preocupat de deformare, autodistrugere, dezumanizare şi identitate în sculptura contemporană.

În perioada 23 noiembrie – 2 decembrie 2011, expoziţia „Art from scrap” va putea fi vizitată la Continental, iar în perioada 8 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012, această expoziţie va fi găzduită de Institutul Francez din Timişoara, fiind vernisată joi, 8 decembrie 2011, de la ora 18.00.

Un eveniment organizat printr-un parteneriat între Institutul francez, Fundaţia Triade şi Continental.

Număr de vizualizări :1015


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro