AFCN caută experţi evaluatori independenţi pentru evaluarea de proiecte culturale

nov. 2nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) caută experţi evaluatori independenţi pentru evaluarea proiectelor care vor fi depuse spre finanţare în sesiunea III/2011, Proiectele Culturale. Operatorii culturali (uniuni de creaţie, organizaţii nonguvernamentale şi/sau instituţii publice) sunt aşteptaţi să formuleze propuneri.

Experţii evaluatori independenţi sunt căutaţi pentru:
arte vizuale şi noile media
arhitectură şi design
activităţi muzeale
artele spectacolului: dans / muzică / teatru
educaţie culturală
formare profesională în domeniul culturii (inclusiv management cultural)
intervenţie culturală
patrimoniu cultural naţional
patrimoniu imaterial
Propunerile vor fi trimise până la data de 15 decembrie 2011 ora 12.00 (numele, datele de contact şi cv-urile persoanelor propuse), la adresa contact@afcn.ro, pe fax la nr. 021.230.00.29 sau la sediul instituţiei, în atenţia dnei. Linda Peşchir, inspector de specialitate. Propunerile vor conţine şi aria culturală vizată.

Persoanele propuse vor prezenta un CV actualizat, însoţit de Formularul de candidatură pentru înscrierea în baza de date pentru experţi independenţi, formular care se poate descărca de pe site-ul AFCN (www.afcn.ro).

Propunerile vor fi analizate şi avizate de către Consiliul Administraţiei Fondului Cultural Naţional, numit prin ordin al Ministrului Culturii şi Patrimoniului Naţional, în vederea alcătuirii comisiilor de experţi evaluatori, pentru fiecare arie tematică.

Număr de vizualizări :1044


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro