Adrian Năstase lansează „Bătălia pentru viitor. Sezonul 2”

nov. 25th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, începând cu ora 10.00,  în Pavilionul  Central Romexpo, Sala Cupola, în cadrul Târgului internațional de carte GAUDEAMUS, va fi lansată o nouă carte semnată de Adrian Năstase, „Bătălia pentru viitor. Sezonul 2”, MondoMedia, București, un eveniment editorial în organizarea Institutului  „Ovidiu Șincai”. Cartea va fi prezentată de politologul Daniel Barbu, scriitorul Dan Mircea Cipariu şi istoricul Florin Abraham.


“Sezonul 2 al Bătăliei pentru viitor de Adrian Năstase este un subiect de dezbatere şi de meditaţie pentru felul în care societatea civilă şi elitele din România de astăzi se relaţionează cu grupurile politice şi cu politicile publice, cu agendele consensuale ale interesului naţional. Imaginea excepţionalităţii liderului, fie el şi Traian Băsescu, cultivată de elitele intelectuale ale dreptei româneşti este analizată de Adrian Năstase dintr-o perspectivă epistemologică care relevă şabloane de discurs şi de acţiune politică. O carte scrisă cu dexteritate analitică, sintetică şi, cititorii ei mă vor putea confirma, cu dexteritate stilistică!”, a sintetizat în câteva cuvinte Dan Mircea Cipariu despre „Bătălia pentru viitor. Sezonul 2” scrisă de Adrian Năstase.

Număr de vizualizări :1289


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro