„Nepal internet-cafe” de Răzvan Marc

nov. 4th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, de la ora 15.00, la Restaurantul Kuib din Sinaia va avea loc lansarea cărţii „Nepal internet-cafe” de Răzvan Marc, realizatorul emisiunii „Bazar” (TVR 2). Volumul a apărut la Editura Minerva. Prezintă Ana-Maria Caia, Cezar Dumitru, Dragoş Pirnog. Invitat de onoare este Lucian Mândruţă.

Scriitorul Răzvan Marc va intra în dialog cu Iulian şi Adrian Pochiu şi Crinu Descu, trei dintre cei 11 parapantişti români care au planat deasupra celor mai înalte culmi ale munţilor din Nepal. În încheierea finalului, cei prezenţi vor avea ocazia să guste din mâncărurile tradiţionale nepaleze pe care Răzvan Marc le va găti.

Număr de vizualizări :1769


One Comment to “„Nepal internet-cafe” de Răzvan Marc”

  1. Gelu spune:

    Tocmai am terminat de citit cartea. Cu regret am constatat ca este una dintre cele mai slabe carti de calatorie citite de mine. Regret banii dati chiar daca nu au fost multi. N-am plecat cu asteptari prea mari dar si acestea au fost spulberate. In afara de cateva fraze, restul cartii este mai mult decat anost. În plus, textul conține foarte multe greșeli de exprimare iar per total pare o compunere a unui elev de clasă primară.
    Păcat, țara este minunată.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro