“Trucuri psihologice pentru părinţi. Cum să ne educăm copilul (6-9 ani)” de Suzanne Vallieres

nov. 13th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Polirom, în colecţia „Psihologia copilului & Parenting”, a apărut volumul “Trucuri psihologice pentru părinţi. Cum să ne educăm copilul (6-9 ani)” de Suzanne Vallieres, în traducerea Gabrielei Petrilă şi a lui Paul Aneci.

Începerea şcolii reprezintă pentru copil deschiderea către lumea socială; acum el devine independent şi responsabil. Volumul descrie diversele aspecte ale evoluţiei copilului – motivaţia pentru învăţătură, influenţa prietenilor, efectuarea temelor, perseverenţa, socializarea, timiditatea –, oferind părinţilor soluţii pentru dilemele cu care se confruntă în această etapă deosebit de importantă din viaţa întregii familii.

Suzanne Vallieres, psiholog, lucrează de aproape 20 de ani cu tinerii, în calitate de formator specializat şi terapeut. Din 1996 activează în domeniul media, fiind colaborator permanent la diverse emisiuni de televiziune. Este autoarea volumului “Trucuri psihologice pentru părinţi. Cum să ne educăm copilul (0-3 ani)” şi “Trucuri psihologice pentru părinţi. Cum să ne educăm copilul (3-6 ani)”.

Număr de vizualizări :1178


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro