„Venexia” în regia lui Michele Modesto Casarin, la Teatrul Masca

nov. 1st, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 3 noiembrie 2011, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Masca va avea loc spectacolul „Venexia” regizat de Michele Modesto Casarin. Un spectacol pentru adulţi.


Spectacolul „Venexia” este inspirat de textul „Venexiana” şi de alte fragmente savuroase din scenariile de Commedia dell’Arte.
Iulio, un tânăr străin aflat în vizită la Veneţia în căutarea unei aventuri este cucerit de două nobile veneţiene. În mijlocul unei cetăţi înecate în biserici şi bordeluri, femei bogate şi culte îşi pierd demnitatea, coborând către întunericul desfrâului şi al pierzaniei, în timp ce femei păcătoase, corupte şi fără moravuri, îşi regăsesc orgoliul.

DISTRIBUŢIE:
Angela, o văduvă nobilă – Anamaria Pîslaru
Menega, matroana – Dora Iftode
Oria, servitoarea Valeriei –  Ana Sivu-Daponte
Cornelia, o târfă – Alina Craiţa
Valeria, o tânără nobilă – Oana Dragnea
Catarinella, curtezana –  Delia Riciu
Madalena, o târfă- Emilia Manea
Nena, servitoarea Angelei – Adriana Bordeanu
Marietta, o târfă – Graţiela Bădescu
Bernardo, un codoş – Sorin Dinculescu
Bortolomio Zotta, bijutier –  Niculae Pungă
Iulio, un tânăr străin    – Andrei Gonczi
Zuane, un golan – Valentin Mihalache
Bule, un golan –  Aurel Sandu
Bio, un golan – Răzvan Teodorescu

Număr de vizualizări :1230


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro