„Nestemate filocalice. Vorbe de duh ale Sfinţilor Părinţi”, la Editura Omniscop

nov. 17th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Omniscop, a apărut volumul „Nestemate filocalice. Vorbe de duh ale Sfinţilor Părinţi”, o sinteză a celor 12 volume filocalice traduse de Părintele Stăniloae, având o adresabilitate maximă, de la cei mai rafinaţi şi pretenţioşi intelectuali până la cei mai simpli şi modeşti credincioşi.


Volumul se constituie într-un îndrumător sufletesc de mare adâncime şi frumuseţe, uşor prizabil şi de un indiscutabil folos, fiind binecuvântat şi prefaţat de ÎPS Irineu, arhiepiscop de Alba Iulia.

Număr de vizualizări :1324


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro