„La porte interdite” de Gabriel Liiceanu, lansare la Institutul Francez din Bucureşti

nov. 8th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 9 noiembrie 2011, de la ora 19.00, la Institutul Francez din Bucureşti va avea loc lansarea volumului în limba franceză „La porte interdite” de Gabriel Liiceanu. Un eveniment organizat de Editura Humanitas, care a tipărit volumul, şi Institutul Francez Bucureşti.

Vor participa Michelle Dobre, Didier Dutour (traducătorul cărţii) şi Gabriel Liiceanu. Lucrarea a apărut sub auspiciile Editurii Humanitas. „Uşa interzisă” a fost prima oară publicată în 2002 şi s-a bucurat de o deosebită audienţă. A primit titlul de „cartea anului” decernat de revista „România literară”. Cartea poate fi privită şi ca afirmarea lui Gabriel Liiceanu ca scriitor după ce toată lumea îl cunoştea „doar filosof” şi traducător din Heidegger.

Număr de vizualizări :1527


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro