„Jurnalul unui puşti. Căldură mare” de Jeff Kinney, lansat la Avant-Garde

nov. 24th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 25 noiembrie 2011, de la ora 17.00, la librăria Avant-Garde (strada Lăpuşneanu, nr. 16, Iaşi), va avea loc lansarea celui mai nou volum din seria „Jurnalul unui puşti”: „Căldură mare” de Jeff Kinney.


Cel de-al patrulea volum al seriei vine cu şi mai multe aventuri, poante şi desene, garantând că nici cei mai reticenţi cititori nu-l vor lăsa din mână. „Jurnalul unui puşti” se află în topul celor mai bine vândute cărţi al revistelor New York Times, USA Today şi Publishers Weekly.

Tot atunci va fi prezentat şi un nou titlu tradus în limba română, care a detronat în topuri „Jurnalul unui puşti”: primul volum din „Însemnările unei puştoaice”- „Povestiri dintr-o viaţă nu chiar atât de fabuloasă” de Nikki J. Maxwell.

Număr de vizualizări :1366


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro