“Sentinţe/ Sentences” de Mihai Pascaru

nov. 20th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Dacia XXI, în colecţia „Poeţi contemporani”, a apărut volumul “Sentinţe/ Sentences” de Mihai Pascaru.


Mihai Pascaru s-a născut la 2 august 1959 în Topoliceni, comuna Galu (azi, Poiana Teiului), judeţul Neamţ şi a absolvit Facultatea de Istorie şi Filozofie din Cluj-Napoca (1983).
În 1996 a debutat la Editura Gallus cu volumul de poeme “Gânduri scăpate de sub control”.
În 2009 a publicat volumul „Grămadă ordonată” la Editura Artpress din Timişoara.
În 2010, Mihai Pascaru a publicat volumul de proză scurtă „Piramida. Satul şi copilăria lui Andrei Dumitriu” la Editura Eikon din Cluj-Napoca, iar in 2011, la aceeaşi editură volumul „Cuţitul de vânătoare. Întâmplări din Munţii Apuseni” (povestiri).
Actualmente, Mihai Pascaru este profesor la Catedra de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Număr de vizualizări :931


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro