“Amintiri despre viitor” de Erich von Daniken

nov. 15th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Lifestyle Publishing, în colecţia “Trebuie să ştii”, a apărut volumul “Amintiri despre viitor” de Erich von Daniken, în traducerea Laurei Karsch. La apariţia sa în 1968, volumul a declanşat, prin concluziile sale surprinzătoare, ce nu se limitau la arheologie, un val de indignare în rândurile oamenilor de ştiinţă, dar, pe de altă parte, şi un viu entuziasm în rândul publicului larg.


Erich von Daniken a susţinut că Pământul a fost vizitat în timpuri străvechi de către fiinţe inteligente extraterestre şi că acestea au creat de fapt homo sapiens. Chiar dacă şi-a argumentat teza prin cercetări întreprinse cu rigurozitate în lumea întreagă, ea a rămas destul de controversată. Totuşi, succesul enorm al cărţii sale a demonstrat că subiectul abordat este unul de mare interes. În decurs de doi ani, cartea a atins, numai în Germania, un tiraj de peste cinci sute de mii de exemplare.

Cercetările şi descoperirile lui Erich von Daniken nasc şi astăzi discuţii aprinse. Numărul adepţilor săi creşte de la an la an.

Erich von Daniken s-a născut la 14 aprilie 1935 la Zofingen, Elveţia. Pentru a-şi demonstra teoria paleoastronautică, a publicat peste 30 de titluri, traduse în 32 de limbi, cu un tiraj total cumulat de aproximativ 60 de milioane de exemplare.

Număr de vizualizări :1763


One Comment to ““Amintiri despre viitor” de Erich von Daniken”

  1. Tocaci Cristina spune:

    Cum pot comanda aceasta carte? Unde o gasesc? Multumesc.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro