Shakespeare School a lansat Centre for Exam Excellence

oct. 6th, 2011 | By | Category: Eveniment

De curând, Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School a lansat Centre for Exam Excellence, divizie specializată în cursuri de pregatire pentru examenele internaţionale de limba engleză: Cambridge, IELTS şi TOEFL. Începând cu luna octombrie 2011, toţi tinerii, liceeni, studenţi sau absolvenţi, interesaţi de perfecţionarea limbii engleza, pot opta pentru cele mai bune cursuri de pregătire cu scopul de a obţine certificatele internaţionale pentru studii avansate atât în ţară, cât şi în străinătate.

„Iniţiativa de a lansa o divizie specializată în cursuri de pregătire pentru examenele internaţionale de limba engleză a luat naştere ca urmare a interesului în continuă creştere manifestat de numeroşi tineri în această direcţie. Centre for Exam Excellence va oferi cele mai bune cursuri de pregătire pentru susţinerea examenelor Cambridge, IELTS sau TOEFL sutelor de cursanţi care au crescut şi au învăţat limba engleză împreună cu centrul nostru şi tuturor tinerilor care îşi doresc o certificare internaţională”, a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Număr de vizualizări :1010


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro