„L’un de nous deux” de Jean-Noël Jeanneney

oct. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 13 octombrie 2011, de la ora 19.30, la Studioul Internaţional UNESCO de Teatru „Andre Louis Perinetti” (Bulevardul Magheru nr. 27, etajul II), va avea loc premiera spectacolului „L’un de nous deux” de Jean-Noël Jeanneney, o producţie realizată cu sprijinul Bibliotecii Metropolitane „Mihail Sadoveanu”, Bucureşti.

Spectacolul este realizat în limba franceză. Din distribuţie fac parte actorii: Răzvan Alexe şi Horia Andrei Butnaru, ilustraţia muzicală este realizată de Ovidiu-Savu Ioniţă, iar regia spectacolului este semnată de Anca Maria Colţeanu. Spectacolul a fost prezentat pe scena Cazinoului din Sinaia, în data de 22 septembrie 2011 cu ocazia Simpozionului Internaţional „Le LIVRE, la ROUMANIE, l’EUROPE”, organizat de Biblioteca Metropolitană „Mihail Sadoveanu”, Bucureşti.

Număr de vizualizări :1025


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro