Ioan Es. Pop lansează „unelte de dormit”

oct. 11th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 13 octombrie 2011, ora 18.00, la Librăria Cărtureşti Verona (ceainărie) din Bucuresti, va avea loc lansarea celui mai recent volum al lui Ioan Es. Pop, „unelte de dormit”, apărut la editura Cartea Românească. Poemele din acest volum sunt însoţite de 10 desene semnate de unul dintre cei mai valoroşi şi mai controversaţi artişti contemporani, Dumitru Gorzo. Lectura bilingvă va fi urmată de o discuţie la care vor participa, alături de autor, Dumitru Gorzo şi criticul literar Daniel Cristea-Enache. Moderator: Bogdan-Alexandru Stănescu, director editorial Polirom.

Cu acest prilej, Dumitru Gorzo va prezenta un proiect vizual inedit care are ca punct de plecare chiar volumul „unelte de dormit”. Viorel Păunescu, actor la Teatrul Metropolis din Bucuresti, va citi câteva poeme din volum. Elena Borrás García va citi câteva poeme în limba spaniolă din acelaşi volum, în traducere proprie.
Mai multe detalii despre volumul lui Ioan Es. Pop găsiţi la

https://www.agentiadecarte.ro/2011/06/%E2%80%9Cunelte-de-dormit-cu-10-desene-de-dumitru-gorzo%E2%80%9D-de-ioan-es-pop/

Număr de vizualizări :1291


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro