Concurs de burse pentru atelierele Fundaţiei Calea Victoriei

oct. 11th, 2011 | By | Category: Postcard

Începând cu 11 octombrie 2011, Editura Herald organizează un concurs de obţinere a unei burse la atelierele Fundaţiei Calea Victoriei. Intrând pe pagina de Facebook a Editurii Herald şi participând,  cei dornici pot câştiga un loc la atelierele: „Introducere în astronomie” susţinut de lectorul adrian Sonka; „Şamanismul”, lector Mario Barangea sau „Rolul viselor în descoperirea sinelui” susţinut de Andrei Tudor Chiriac.

Intră pe pagina de Facebook a Editurii Herald şi completează fraza anunţată în ziua concursului, iar comentariul care adună cele mai multe like-uri în 48 de ore câştigă o bursă la unul din atelierele Fundaţiei Calea Victoriei!

CONCURS I: 11-12 octombrie

„Introducere în astronomie”, Lector: Adrian Sonka, începând cu 17 octombrie

CONCURS II: 17-18 octombrie

„Şamanismul”, Lector: Mario Barangea, începând cu 22 octombrie

CONCURS III: 20-21 octombrie

„Rolul viselor în descoperirea Sinelui”, Lector: Andrei Tudor Chiriac, începând cu 27 octombrie

Modalităţi de participare:

– dă Like pe pagina de Facebook a Editurii Herald

–  completează printr-un comentariu fraza anunţată în ziua concursului şi îndeamnă-ţi prietenii să dea Like comentariului tău.

–  comentariul cel mai inspirat, care adună cele mai multe Like-uri până la ora anunţată în ziua concursului, câştigă o bursă pentru unul din cele 3 ateliere organizate de Fundaţia Calea Victoriei.

–  urmăreşte pagina de Facebook a Editurii Herald pentru a observa derularea concursului.

Număr de vizualizări :1003


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro